Een woordje uitleg

Dit jaar breng ik door in de VS. Als J-1 visitor, werk ik aan het Institute for Physical Science and Technology van de Universiteit van Maryland, gelegen in College Park, een beetje boven Washington, DC.

Het is de bedoeling om hier met enige regelmaat bedenkingen en belevenissen gedurende dit jaar weer te geven. Ik ben zelf ook heel benieuwd naar hoe dit allemaal gaat lopen, vooral, hoelang ik het updaten op een redelijk tempo ga volhouden. Aan onderwerpen is er hier geen gebrek voorlopig…

Momenteel is het nog wel zonder foto’s, ik moet nog een camera gaan kopen, en de camera’s van mijn iPad of gsm wil ik u niet aandoen.  De camera ligt klaar, maar ik moet nog wijs geraken uit al de knopjes.  Een van de eerste foto’s die ik ermee genomen heb, siert nu de banner van het thema, de ochtendhemel vanuit mijn studio op 31 januari.

Verdere experimenten met deze camera, zowel als gewone foto’s zal ik in het vervolg op op de Foto’s pagina plaatsen.

(23 maart) Update: lente, en dus een aangepaste banner.  Een zicht op het Tidal Basin vanaf het Jefferson Memorial in de richting van de Potomac, genomen vandaag, en duidelijk met enkele bloeiende kerselaars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *