Cameratesten

(17-02-2012) Foto van een ree in de diepe schemering in de buurt van Paint Branch Golf Complex, met University Boulevard op de achtergrond.  Indien u geen ree ziet: ik betwijfel of er nog eentje stond, want ik denk dat hij al gaan lopen was toen de zoeker aanging.

(17-02-2012) Een beetje verder langs de golf court, een zicht op een wetland dat zwaar beschadigd is geraakt bij de tornado van 2001.  Een test van de kwaliteit van de camera met auto settings, zonder flits.

(17-02-2012) Hetzelfde beeld, maar een keer gekeken wat er gebeurt als de sluitertijd naar 2 s gaat.  Het is wel wat bewogen, maar veel minder erg dan ik dacht.

 

(14-01-2013) Na een lange tijd kwam ik nog eens in de verleiding om op dezelfde plaats te stoppen en mijn camera te zoeken.  Deze keer was het zwaar bewolkt, en de reflectie van de straatverlichting in de wolken laat de omgeving behoorlijk oplichten.  Als ik mij niet vergis, is die gloed afkomstig van Washington zelf.  En vergelijking tussen twee foto’s, camera op autosetting, zonder en met flits.

trail by night - geen flits IMG_0846 copy

 

(16-01-2013) Een natuurfotograaf zal ik nooit worden, toch niet waar het bewegende doelwitten aangaat, maar ik heb ik wel wat kunnen verbeteren op de eerste foto hierboven.  Er zijn hier vier rees te vinden…  Hint: zoek naar de ogen.

rees

One thought on “Cameratesten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *