College Park

Op deze pagina komen een aantal beelden te staan die ik verzameld heb in College Park.

(28-02-2012) In 2001 werd College Park getroffen door een tornado.  De schade is nog altijd duidelijk te zien langs de Paint Branch Trail ter hoogte van Golf Court.

(28-02-2012) En dit is dan Paint Branch Trail zelf, er loopt in de omgeving van College Park, en bij uitbreiding in de richting van Washington, een netwerk van zulke paden, die de meest fiets- en voetgangervriendelijke verbindingen vormen.  Van een fietspad naast de weg hebben ze hier nog niet gehoord.

(06-03-2012) Nog een beetje verder op het traject tussen Seven Springs en de Campus komen we aan dit gebied, waar de regel dat in tijden van economische crisis openbare werken moeten worden uitgevoerd in de praktijk wordt gebracht.  Over een behoorlijke afstand is de oever van dit riviertje versterkt, zijn er “stroomversnellingen” gebouwd.  En tot slot werden er hopen stro op de oever gelegd.  Een paar dagen later passeerde ik opnieuw, en blijkbaar moet die als bodembedekker dienen voor de nieuwe aanplantingen.  Op de achtergrond is University View te zien, een van de studentenhuisvestingen in de buurt van de campus.

(28-02-2012) Dit moet een heel typerend beeld zijn voor vele campussen in de VS: de parking en het sportcomplex.  Op de voorgrond een van de grote parkingen van de campus, op de achtergrond het Comcast Center, het basketbalstadium van UMD.

(17-05-2012) En dit is hoe het riviertje er wat later op het jaar uitziet, nu zonder stro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *